Friday, August 10, 2012

Pronovias Gelinlik

by rengin on 09 Ağustos 2012

Gelinliklere günümüzün modern kadın modeli esin kaynağı olurken, koleksiyonda, pilili Paris organzesi bu gibi soft ve ince kumaşlar kullanılmış. Elbiselerin bel ve kalça kısmındaki drapeler ve eteklere doğru açılan görüntüleriyle uçuşan ve su bu gibi akan görüntüler yaratıyor. Beyaz bir gelinliğin içerisinde, her şeyin sizin isteğinize göre bulunduğu hususi bir gecede mükemmel görünmeyi siz de istiyorsunuz değil mi? Yıllarca hayalini kurduğunuz, dergilerde gördüğünüzde gözlerinizi dört açarak incelediğiniz gelinlik modelleri içinde belki de son yıllardaki en iyi markalardan bir tanesi Pronovias gelinlik…

Hayatınızdaki bu en özel geceyi daha da hususi kılan marka, Pronovias 2013 gelinlikleri ile yine bayanların gönlünü fethedecek. 2012 ova geride kalıyor, artık kadınlar şimdiden 2013 koleksiyonlarına göz gezdirmeye başladı. Tasarımlar mükemmel… Gelin olmak isteyenlerin de fazlasıyla zorlanacağı da aşikâr. Bu modelleri kesinlikle görmeli ve Pronovias gelinlik 2013 koleksiyonunu listenize almalısınız. En azından daha hususi hissetmenizi sağlayacağı için Pronovias, gelinlik seçerken aklınızda olmalı. Etekler daha çok fazla kabarmış değil bele ya da kalçaya oturduktan sonra aşağıya doğru genişliyor ya da göğüsün hemen altından bol kesim olarak aşağıya iniyor.
Bakalım 2010 da 2009′dan ayrıcalıklı olarak neler mevcut: aynı geçen senelerde bulunduğu gibi bu yıl de gelinliklerde bol drape büyük kumaş çiçekler ve fiyonklar kullanılmış. Masal prenseslerini kıskandıracak, romantik ayrıntılar ile bezenmiş Pronovias gelinlikleri 2013 e hazırlanır. Dişi formu sarmalayan işlemeler, eli açık trendler, ve korse tip şekillerle çeşitlenen gelinlikler sezona damgasını vuracak nitelikte. Eteklere dek uzanan tül ayrıntılar ve gipürler, tül, şifon, gerçek saten kullanması ile ortaya çıkan bu harika gelinlikler gelinlik arayışına giren bütün adaylar için birer kılavuz adeta..

No comments:

Post a Comment