Thursday, August 23, 2012

Baharatlı Keçi Peyniri Tarifi


















120 gr Keçi Peyniri






85 gr Kuru Domates






85 gr Pınar Beyaz






25 gr Taze Kekik






15 gr Taze Fesleğen






75 gr Siyah Zeytin






100 gr Tane Kereviz Filizi






25 gr Taze Kekik






40 gr Rezene













Kurutulmuş domatesleri küçük parçalar halinde kesin ve bir kapta ılık suyla ıslatıp sonra suyu dökün.Kereviz filizini,taze kekiği ve rezeneyi soğuk suyla yıkayıp kesin.











Zeytinin çekirdeğini çıkarıp küçük parçalar halinde kesin.Hazırladığımız ve diğer malzemeleri çukur bir kapta birleştirip yoğurun ve dolapta saklayın.











Bledemeri ekmeği ile servis yapın.











Afiyet Olsun...











Bledemeri ekmeği tarifi için tıklayın.











VEYSEL EKMEN











No comments:

Post a Comment