120 gr Keçi Peyniri
85 gr Kuru Domates
85 gr Pınar Beyaz
25 gr Taze Kekik
15 gr Taze Fesleğen
75 gr Siyah Zeytin
100 gr Tane Kereviz Filizi
25 gr Taze Kekik
40 gr Rezene
Kurutulmuş domatesleri küçük parçalar halinde kesin ve bir kapta ılık suyla ıslatıp sonra suyu dökün.Kereviz filizini,taze kekiği ve rezeneyi soğuk suyla yıkayıp kesin.
Zeytinin çekirdeğini çıkarıp küçük parçalar halinde kesin.Hazırladığımız ve diğer malzemeleri çukur bir kapta birleştirip yoğurun ve dolapta saklayın.
Bledemeri ekmeği ile servis yapın.
Afiyet Olsun...
Bledemeri ekmeği tarifi için tıklayın.
VEYSEL EKMEN
No comments:
Post a Comment