Thursday, August 30, 2012

Çizgi Masal Kahramanlar 35

















































Çizgi Masal Kahramanlar 35

Çizgi Masal Kahramanlar Facebook Kapaklar,Fairy Tale Heroes Comic Covers Facebook

Fairy Tale Heroes Comic Covers Facebook,Çizgi, Masal, Kahramanlar, Facebook, Kapaklar



Wednesday, August 29, 2012

Yeni Moda Dekolteli Uzun Gece Elbiseleri



Bayan giyim koleksiyonu çok renkli abiyelerle renklendi bu sezon yine. Yırtmaçlı ve sırt dekolteli abiye elbisesi modelleri, bu kez de, uzun tek omuzlu abiye modelleri, yılın en trend bayan elbiseleri' ne yer verdik sayfamızda. Özel günlerin, gece davetlerinin, düğün ve nişan törenlerini vazgeçilmez modası, dekolteli uzun abiye elbiseleri, sizlerinde çok çok beğeneceğine eminim sevgili bayanlar. En yeni model yırtmaçlı gece elbiseleri, göğüs dekolteli bayan elbise modelleri, yeni moda abiyeler. yeni sezon bayan gece kıyafetleri, en şık dekolteli elbise modelleri, sırtı açık abiye gece elbiseleri.










Boyundan askılı uzun abiye modelleri, Mavi boyundan askılı uzun abiye elbiseler,  Beyaz uzun abiye modelleri 2012 modası.











Yırtmaçlı kırmızı abiye elbise modeli, Göğüs dekolteli beyaz gece abiye modelleri.
















Tek omuzlu yırtmaçlı siyah elbise modelleri. Tek omuz yırtmaçlı uzun abiye tasarımları.













Göğüs dekolteli mor abiye modelleri, Taşlı askılı kırmızı abiye modelleri. Kırmızı, mor taşlı gece kıyafeti modelleri.













Yeni moda abiyeler, Sırtı açık gece elbise modelleri, Sırt dekolteli mor yırtmaçlı elbise modeli, Fuşya rengi  dekolteli elbiseler.













Dekolteli siyah abiye modeli, Yeni model yırtmaçlı abiye modelleri, Kırmızı yırtmaçlı uzun abiye elbise modelleri.













Sırt dekolteli abiyeler, mavi tek askılı gece elbisesi, sırt dekolteli siyah yırtmaçlı abiye modelleri.



Tuesday, August 28, 2012

Çizgi Masal Kahramanlar 41

















































Çizgi Masal Kahramanlar 41

Çizgi Masal Kahramanlar Facebook Kapaklar,Fairy Tale Heroes Comic Covers Facebook

Fairy Tale Heroes Comic Covers Facebook,Çizgi, Masal, Kahramanlar, Facebook, Kapaklar



Çizgi Masal Kahramanlar 5

Monday, August 27, 2012

plaj çantası modelleri

2009 yazına şık plaj çantaları ile giriş yapın ;)

erkek rezervasyon yaptırdıysanız şimdi sıra bikini ve çantada ;)



BENiM BiR BLOĞUM VARDI

 Benim bir bloğum vardı değil mi? Uzunca bir süredir ihmal ettiğim doğrudur ya yazma isteğimin kaçmasından ya da aşırı sıcakların rehavetinden olsa gerek.Çok şükür Ramazan ayını layıkıyla çok zorlanmadan geçirdik.Sanırım evde oluşumuzun etkisi ya dışarıda olup da tüm gün çalışıyor olsaydık bu sıcaklarda eminim daha zor geçerdi.


Bu sessizliğimin ardında aslında bir nişan töreni bir de ev değiştirme nedeni yatmakta.Bu 2012 yaz ayı bize çok hızlı ve uğurlu geldi maşallah.Yaklaşık bir ay önce abimin nişanı oldu.Malum nişan bizim olunca hazırlanma evresi de bir o kadar heyecanlı ve meşakatli oluyor.Aile arasında olacağı için nişanı kız tarafı evde yapmayı uygun gördü.Bu nedenle sanırım biraz daha rahat geçti.Abimin heyecanlı ve telaşlı ama belli etmeyen tavrı nişan boyu sürdü.Nişan merasimi-yüzüklerin takılması dualarla tamamlandıktan sonra pasta kesimi gerçekleşti.Sonrasında takı faslı derken mutlu gecenin güzel temennilerinle sonuna erdik.Rabbim her ikisinin de heyecanlarını ve sevgilerini daim etsin.Hayırlarla her iki cihanda birlikte ve mutlu  olsunlar inşallah...






                             Dileyen herkese nasip olsun :)

Benden Son Haberler




Zong.a geldiğimden beri totom yer görmedi desem abartmış olmam heralde...sabah 8 gece 12 full time aralıksız bol stres debelenip duruyoruz..Dün gelinlik provama gittim sayın okur resmen karaya vurmuş balina misali kilo almışım...tanrım o omuzlar,o bel ne öle..acilen kilo vermem lazım..






aaa bu arada gelinlik babetim,kına babetim,kına abiyesi ayakkabım ortada yok evet ben koca zng.ta bulamıorum...38 numara kalmamış mubarek ayak değil bnemkisi kayık...






başka...evim çok gsel olmş salon takımım gelse iyi olçaktı..bide b akşam dans dersine başlıoruz inş. C'yi ikna ettim zaten başka şansı yoktu...2 gecedir de karabasanlar gelio kardeşim uyandırıo gece beni cırlıomuşum...hatta şu an felaket bi karın ağrım var geçmio kalbim küt pat Tanrı'm gelin oluyorum...






ı love u öperim herkesi...

Sunday, August 26, 2012

Işıltılı Abiye Makyaj Modelleri ,Işıltılı Abiye Makyaj Örnekleri


Değişik zamanlarda değişik mekanlarda özel organizasyonlara ya da etkinliklere katılırız.Bu zamanlarda abiye kıyafeti tercih ettğimiz durumlarda abiye makyajla kıyafetimizi tamalarız.Abiye makyajımızın da kıyafetimiz ve aksesuarlarımız kadar kusursuz ve mükemmel olmasını isteriz.





Işıltılı Abiye Makyaj Modeli




Abiye makyajda son dönemlerin trendi olam ışıltılı makyaj yüzümüze bir canlılık katarken makyajımızın daha belirgin olmasını sağlıyor.Değişik şekillerde yapılabilecek olan ışıltılı makyaj içinde en çok farlarda ışıltı kullanılırken,allık ya da pırıltılı olanlar da tercih edilebiliyor.




Farklı modellerde ve renklerde ışıltılı abiye makyaj modellerini sizlerle galerimizde paylaşıyorum.

İç Dekorasyon



Bugüne kadar çalışmalarında daima müşteri memnuniyetini öncelikli hedef belirleyen İstanbul ahşap dizayn yapı iç dekorasyon sektöründeki tüm gelişmeleri ve fuarları takip ederek daima kendini yenileyen profesyonel, dinamik ve genç kadrosuyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

http://www.ahsapdekorasyonu.net/ic-dekorasyon.html