Wednesday, July 18, 2012

Uçuk İçin Bitkisel Tedavi 2012

 UxE7uk x130xE7in Bitkisel Tedavi 2012
Konusu Yasamkadin.com Şifalı Bitkiler Kategorisinde Eklidir.
Uçuk İçin Bitkisel Tedavi Yöntemleri



Uçuk Tedavisi İçin Bitkisel Yöntemler


Uçuk oldukca sık rastladığımız bir rahatsızlıktır ve çook can yakıcıdır uçuk için bitkisel bir tedavi YöNTEM i öneriyoruz sizlere uçuk tedavisinde uyguluyabileceğiniz Bitkisel Uçuk Yöntemler şöyle..



Rendelenmiş gamlar 20 dakika süreyle suda kaynatılarak süzülür.Sıkılarak elde edilen posaya çavdar unu karıştırılarak merhem kıvamına gelinceye kadar susam yağı ile yoğurulur.Hazırlanan merhem pansumandan daha sonra uçuk olan bölgeye sürülür.


Ş AHTER e otunun YAPRAK ları sert bir ZEMIN de dövülerek ezilir.Elde edilen posaya,krem kıvamına gelinceye kadar çavdar unu karıştırılarak susam yağı ile yoğurulur.Hazırlanan bu kremden uçuk olan bölgeye sürülür.
Kıyılmış taze ceviiz YAPRAK ları,ısırgan otuyla birlikte dövülerek ezilir.Elde edilen posaya,merhem kıvamına gelinceye kadar çavdar unu karıştırılarak susam yağı ile yoğurulur.Hazırlanan merhem pansumandan daha sonra uçuk olan bölgeye sürülür.


Bu tavsiye edilen öneriler sadece tedaviyi DESTE kleyici amaçlıdır.hangi rahatsızlığınız olursa olsun mutlaka Evvel emirden doktora gidilmeli ve tavsiyesi alınmalıdır.


Kadın sitesi

No comments:

Post a Comment